Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Bloc Bàsquet Safa Claror

 • FOTOS PRESENTACIÓ EQUIPS

  Bàsquet Safa Claror | 21 de gener, 2015

  En Aquest apartat podreu consultar les fotografies de la Presentació d'equips de la temporada 2014-2015 que vam realitzar al Gener.

  Anirem afegint fotografies en els pròxims dies.

   

 • Notícies

  Bàsquet Safa Claror | 15 de maig, 2014

  Durant la setmana passada, els sèniors de la casa van presentar-se durant els entrenaments dels nostres cadets, per tal de compartir una estona tots junts/es.

  L'objectiu d'aquesta iniciativa, és aconseguir crear un vincle entre els nostres jugadors/es, i fer els equips més grans de la casa més pròxims per als jugadors/es de formació.

  La idea que es va portar a terme va ser que, els nostres sèniors plantejaven un seguit d'exercicis i dinàmiques a pista i on, en algun daquests, inclos els nostres sèniors masculins i femenins hi participaven  

  Aquí teniu un recull de fotografies dels exercicis que van compartir els nostres jugadors/es

 • Notícies

  Bàsquet Safa Claror | 17 de març, 2014

  El passat dijous 13 de març, les noies del Cadet A femení van jugar un partit contra el Kfar Saba, un equip israelí dels voltants de Tel Aviv.

  El partit s'emmarca en la vista que les noies del Kfar Saba estan fent aquests dies per la ciutat comtal

  En un partit força disputat, les noies del Claror van aconseguir endur-se la victòria.

 • GERMANS GRANS, GERMANS PETITS

  Bàsquet Safa Claror | 19 de desembre, 2013

  Aquest trimestre hem iniciat un nou projecte que vincula diferents equips de l’entitat. El Mini A masculí i el Cadet A masculí s’han convertit en “germans esportius” i realitzaran diverses activitats conjuntes durant el transcurs de la temporada. Aquesta tarda han realitzat un entrenament on l’objectiu era que es coneguessin bé entre ells i on els grans ensenyaven als petits el gest tècnic que més dominaven. Ha estat una experiència molt enriquidora per a les dues parts: D’una banda els minis han pogut conèixer els jugadors que veuen sovint pel club i han après un seguit d’accions tècniques explicades per algú que no són els seus entrenadors habituals i de l’altra els cadets s’han implicat amb molta responsabilitat en ser propers als nens i en explicar i viure el bàsquet d’una manera diferent a la que coneixen. Ens ho hem passat molt bé!

  Adrià Silveira i Gerard Janer (Mini A masculí): Han vingut els cadets a ensenyar-nos coses per millorar. Els del mini no sabien que vindrien. Durant l’entrenament hem fet exercicis barrejats tots junts. Al principi hem fet un exercici per conèixer els noms, després els minis ens anàvem canviant i els cadets ens ensenyaven tècniques, els entrenadors ens han separat per equips i hem fet un 4c4. Ens ha agradat molt entrenar tots junts!

  Roger Creus (Cadet A masculí): Crec que és una activitat molt original i que serveix molt pel desenvolupament dels jugadors per aplicar alguns recursos tècnics que et poden ajudar a l’hora de la veritat en un partit. Totes les accions que s’han volgut ensenyar són accions de confiança per qui els hem ensenyat i creiem que són adients per jugadors d’aquesta edat. Està molt bé que els petits puguin veure en primera persona la forma de fer dels jugadors amb més experiència amb qui no solen tenir contacte.

 • TORNEIG INFANTIL DE NADA

  Bàsquet Safa Claror | 17 de desembre, 2013

  Ja tenim aquí el torneig infantil de bàsquet!

  Podeu consultar tota la informació dels equips participants, normativa, horaris, ... al web del torneig: www.torneigbasquetinfantil.cat

  I aquest any, podeu participar al Clínic de psicologia esportiva que farà en Joan Vives Ribó, el dia 22 de desembre a les 15h a les instal·lacions del CEM Claror.

  Per a més informació consulteu el web o a la recepció del CEM Claror.

   

  Esperem que gaudiu dels dies de competició i que us agradi el Clínic!

   

   

0 comentaris

comenta

Per poder deixar un comentari cal registrar-se o iniciar sessió

El teu comentari s'ha enviat correctament.
Gràcies!

GTranslate