Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Cros de Muntanya de Can Caralleu

Tot el que has de saber si corres el Cros aquest dissabte 25 de març

20 de març, 2017

Si t'has inscrit al Cros de Muntanya d'aquest dissabte 25 de març, no et pots perdre aquestes últimes recomanacions que et fem des de l'organització.
 
Recollida dorsal i bossa del corredor
Els inscrits abans del dia 20 de març (inclòs) poden recollir els dorsals amb xip els dies 22, 23 i 24 de març de 8 a 20h i el mateix dissabte 25 de març a partir de les 8 hores i fins 30 minuts abans de cada cursa a Can Caralleu (carrer Esports, 2-8). Els inscrits el 21 i 22 de març l'han de recollir el mateix dia de la cursa. 
 
Horaris de les curses
10.00 hores Cros de 17km
10.15 hores Cros de 7,5km
10.30 hores Cros Infantil
 
Nota: el temps màxim per completar el pas pel km 4 són 45 minuts, aquells corredors que no l'hagin completat en el temps estipulat, se'ls desviarà al Cros de 7,5 kms, ja que l'organització ha de desmuntar el circuit a partir d'aleshores.
 
Previsió meteorològica
Consulta la previsió meteorològica per al dia de la cursa. Així podràs escollir el millor material per afrontar la carrera.
 
La cursa es realitzarà sempre i quan l’organització tingui garanties que les inclemències meteorològiques no posen en risc la integritat física dels corredors.
 
Vine amb temps i en transport públic
El Centre Esportiu Municipal de Can Caralleu està al carrer dels esports número 2-6. Per arribar a Can Caralleu és millor agafar transport públic ja que és difícil trobar aparcament si vens amb vehicle privat. 
En autobús: 66, 60 i V3.
En Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: l'estació més propera és la de 'Reina Elisenda'. Està a 15 minuts caminant de Can Caralleu.
Si ho prefereixes també pots venir en bicicleta
En cotxe o moto: es pot accedir en vehicle particular a Can Caralleu, per aquestes vies:
- Ronda de Dalt, sortida nº 9 "Sarrià-Can Caralleu"
- Avinguda Josep V. Foix - Via Augusta
Recordeu que és una zona on l’aparcament és molt limitat.
 
Punts d'interès el dia de la cursa
Guardaroba: al pavelló de Can Caralleu
Vestidors: els que estan situats al camp de futbol de Can Caralleu
Avituallament: 3 punts al cros de 17km (4km, 10km i 13.5km) i 1 punt al cros de 7.5km (4km), a l'arribada per a tots, botifarrada final.
 
Fira del corredor
Durant tot el matí celebrarem la fira de corredor amb parades de diferents marques del món del running com La Sportiva, Altra, Injinji i Make Your Bars. També podràs visitar la carpa de productes de cosmètica i natural de Ringana.
També podràs conèixer tot el projecte de Transpirenaica.
 
El podòleg Daniel Mayral, assessorarà els corredors
D'altra banda, el podòleg Daniel Mayral serà a la carpa mèdica per resoldre qualsevol dubte abans o després de la cursa i per donar un cop de mà als serveis mèdics de la cursa en cas que algú prengui mal.
Aquí tens un article seu amb un seguit de consells perquè preparis com cal els peus de cara a la cursa ("Com preparar els peus abans de la carrera")
 
Respecta el medi ambient
Recorda respectar l'entorn natural, ja que el Cros es desenvolupa al Parc Natural de Collserola.
En aquest document hi tens totes les recomanacions a seguir
 
Segueix l'actualitat del Cros a les xarxes socials
Et recomanem que ens segueixis a Facebook i Twitter per tenir accés a l'actualitat informativa del Cros. A més, el mateix dia de la cursa farem una cobertura exhausitva de tota la matinal amb fotos, vídeos i publicació dels resultats de la cursa.
I si vols fer alguna publicació a Facebook, Twitter o Instagram referent al Cros publíca-la amb el hashtag #croscc

GTranslate