Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Ara dos recorreguts per escollir: 17km i 7,5km

Ara dos recorreguts per escollir: 17km i 7,5km

El recorregut de la setzena edició del Cros de muntanya de Can Caralleu tindrà dues versions: una de 17 quilòmetres i una altra menys exigent de 7,5 quilòmetres. La major part del recorregut és al Parc Natural Protegit de Collserola i cal respectar l’entorn natural. El punt de sortida de la cursa és al camp de futbol i la pista de tartà de Can Caralleu, i el circuit passa pel Parc de l'Oreneta i Can Setmenat, la carretera de les Aigües, el Turó d'en Cors, per pistes i corriols amb obstacles naturals. El punt d'arribada de la cursa portarà de nou els participants a les instal·lacions de Can Caralleu, on a continuació se celebrarà el lliurement de premis.

Descarrega't a continuació el track, mapa i perfil altimètric de cada cursa:

Cros 17km
Descarregar trackDescarregar perfil - Mapa
Pàgina amb tota la informació a Wikiloc

Cros 7,5km
Descarregar track - Descarregar perfil - Mapa
Pàgina amb tota la informació a Wikiloc
 

Cros Infantil (2,5km)
 

Collserola et Cuida, Cuida Collserola
El Parc Natural de la Serra de Collserola per la seva situació és un dels principals espais naturals del Barcelonès, és compromís de tots, corredors/es, organitzadors i empreses vinculades a les activitats en el medi natural vetllar per la preservació dels seus valors naturals perquè segueixi mantenint el seu important paper ecològic i paisatgístic.
 
 

GTranslate