Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Coneix els 21 punts bàsics del reglament de la cursa

Coneix els 21 punts bàsics del reglament de la cursa

Si has decidit prendre part al Cros de Muntanya de Can Caralleu has de tenir ben clars els 21 punts que componen el reglament:

Punt 1. El Cros de muntanya Can Caralleu és una cursa de muntanya popular oberta a tots els majors de 14 anys que acceptin i respectin, tant la distància com aquest reglament.
Punt 2. Hi ha dues distàncies: 7,5 i 17 quilòmetres. 
Punt 3. La sortida és al camp de futbol del CEM Can Caralleu a les 10 hores en el Cros de 17 quilòmetres i a les 10.15 hores en el Cros de 7,5 quilòmetres.
Punt 4. Hi haurà avituallament durant i després de les curses. Aigua a 2 punts al Cros de 17km (als kms 9,5 i 13,5), 1 punt al Cros 7,5km (al km 4,5), aigua i fruita a l'arribada.
Punt 5. Les categories es regiran per l'any de naixement i queden establertes com a categories masculina i femenina.
Punt 6. L'organització demanarà DNI o similar per comprovar la identitat i l'edat de l'atleta.
Punt 7. El xip de control de pas i temps va enganxat al dorsal. No es pot participar amb el dorsal d'un altre corredor.
Punt 8. El dorsal ha d'estar ben visible al pit. Tot el que no el porti o el dugui doblegat no entrarà a la classificació de manera que no podrà optar a cap tipus de trofeu. No es pot participar sense dorsal i cal que sigui el propi.
Punt 9. Els inscrits abans del dia 20 de març (inclòs) poden recollir els dorsals amb xip els dies 22, 23 i 24 de març durant tot el dia i el mateix dissabte 25 de març a partir de les 8 hores i fins 30 minuts abans de cada cursa a Can Caralleu (carrer Esports, 2-8). Els inscrits el 21 i 22 de març l'han de recollir el mateix dia de la cursa. Si sobren dorsals es vendran a 20€ el mateix dia de la cursa fins les 9h.
Punt 10. Les reclamacions es faran per escrit un cop acabada la cursa i la decisió de l'organització serà inapel·lable.
Punt 11. L'organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació al cros pugui suposar als participants inscrits abans, durant i després de la cursa.
Punt 12. Les curses està degudament senyalitzades i es desenvoluparan principalment per camins i corriols.
Punt 13. Pel sol fet de participar s'accepta el present reglament. Tot allò que no hi quedi especificat restarà sota la decisió de l'organització.
Punt 14. Trofeus i premis (masculí i femení) pels 3 primers de cada categoria individual i per equips (5 masc - 3 fem). Cal fer la inscripció amb el mateix nom de l’equip.
Punt 15. Tots els participants rebran una motxilla trailrunning o un tapacolls.
Punt 16. Tota la informació està disponible a www.croscancaralleu.cat i qualsevol incidència es pot comunicar a cros@cancaralleu.cat
Punt 17. Les inscripcions es tanquen el 22 de març de 2017 a les 23.59h o quan s'arribi a 100 inscrits a la cursa de 7,5 quilòmetres i a 400 inscrits a la cursa de 17 quilòmetres.
Punt 18. Temps màxim de pas als 4km: 45 minuts.
Punt 19. En casos de condicions climatològiques extremes en les que l'organització consideri que es posa en risc la integritat física de les persones, es decidirà si s'anul·la la competició.
Punt 20. L’assegurança obligatòria de la cursa no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar els participants i espectadors durant la competició. L’organització no es fa responsable de cap patologia mèdica del corredor durant la cursa i/o les hores properes a la seva finalització. Recomanem fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç.
Punt 21. Els participants inscrits (o en el seu nom els representants legals dels menors de 14 anys) donen consentiment al tractament de les seves dades personals i autoritzen també l’organitzador a publicar-les en forma de llistat d’inscrits i resultats. Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la llei 5/1982,de 5 de maig, s’autoritza també el dret de captació, reproducció, distribució i publicació de les imatges de la cursa, a qualsevol medi de comunicació, la web corporativa, revistes o publicacions del centres, tríptics informatius, suports audiovisuals o presentacions informàtiques, etc.

El sol fet d’inscriure’s implica la total acceptació d’aquestes normes. L’organització es reserva el dret de desqualificar a qualsevol participant que no compleixi amb les normes i decidirà sobre qualsevol incidència que no estigui prevista

La inscripció al Cros de Muntanya de Can Caralleu implica l’acceptació total d’aquest reglament. Tot allò que no preveu aquest reglament serà resolt per l’organització.

GTranslate