Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Dona i esport

Mariona Violán | Olga Barbero

7 de març, 2018

L’esport i l activitat física són claus en la vida de les dones, i les estadístiques ens diuen que no és així: és imprescindible que estigui integrat en el nostre dia a dia durant totes les etapes vitals.

Trenquem les estadístiques!

La Dra. Mariona Violan ens explica quines són les diferents estapes de la vida d’una dona, quins canvis físics i hormonals les diferencien, i la importància de fer esport adequat a cada etapa, com a part integrada en el dia a dia. Esport de petites, esports fins l'adolescència, esport i activitat física a etapes adultes, però sobretot: no parem! no ens aturem!

els autors

Mariona Violán

Responsable Àrea de salut de Can Caralleu

Llicenciada en medicina i cirurgia (UB). Especialista en Medicina de l’Activitat Física i l’ Esport (UB). Fellowship in Sports Medicine and Nutritional asses and exercice prescription en Childrens Hospital, Boston, and Sargent College.

més informació
Olga Barbero

Executiva de comunicació, imatge i màrqueting del Claror Marítim i de Can Caralleu i Coordinadora de la Revista Claror

Màster en Comunicació Empresarial (UPF), Postgrau de Tècniques Editorials (UB), Llicenciada en Filosofia i Lletres (UB)

més informació

0 comentaris

comenta

Per poder deixar un comentari cal registrar-se o iniciar sessió

El teu comentari s'ha enviat correctament.
Gràcies!

subscriu-te a la revista

afegir la revista a les RSS

GTranslate