Array

Apunta't!

apuntat

Si vols ser un jugador o jugadora del Bàsquet Safa-Claror t'ho posem ben fàcil!

Sol·licita plaça enviant un email a l'adreça coordinaciosafaclaror@gmail.com amb les següents dades:

· Nom i cognoms
· Edat
· Data de naixement
· Alçada
· Sexe
· Telèfon
· Email
· Has jugat en algun altre equip de bàsquet?

Tan aviat com rebem la teva sol·licitud amb totes les dades requerides, els responsables del Bàsquet Safa Claror es posaran en contacte amb tu.

Gràcies!

 

Política de privacitat
Fundació Claror, actua com a responsable del tractament per a la prestació de serveis d’activitats esportives que es realitzen als centres i els esdeveniments esportius que organitza:
Claror Sardenya, C/Sardenya 333. 08025 - Barcelona
Claror Cartagena, C/Cartagena 231-239. 08013 - Barcelona
Claror Marítim, Passeig Marítim 33. 08003 - Barcelona
Fundació Claror, com a responsable del tractament, garanteix un nivell adequat i coherent de protecció de les persones físiques en allò que respecte a les seves dades personals, objecte de tractament per l’empresa, d’acord amb el Reglament general de protecció de dades (2016/679). Només es tracten les dades personals amb plena responsabilitat i lleialment, i d’acord amb les bases jurídiques que permeten la licitud del tractament.
 
Informació sobre protecció de dades
Responsable del tractament
Identitat: Fundació Claror
CIF: G59080259
Direcció postal: C/ Sardenya 337, entresòl. 08025 - Barcelona
Telèfon: 93.476.13.92
Correu electrònic: delegatpd@claror.cat
 
Finalitats del tractament de dades i conservació
A la Fundació Claror tractarem les seves dades d’acord amb les indicacions del consentiment. Rebreu comunicacions comercials amb novetats o promocions dels nostres productes, serveis i activitats del grup Claror en les que s’inclouran ofertes dels productes i serveis que gaudiríeu als nostres clubs, a més d’avantatges, iniciatives i promocions i les noves edicions d’esdeveniments esportius. Les dades obtingudes es conservaran indefinidament. Considerem que fins que no revoqui continua interessat a seguir rebent aquestes comunicacions. Podreu revocar el consentiment  utilitzant el procediment indicat en cada comunicació. La revocació comportarà la supressió de les vostres dades en les llistes d’espera.
 
Legitimació per al tractament de les dades
La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment efectuat.
 
Destinataris de les dades
No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal 
 
Drets dels interessats
Les persones titulars de les dades tractades per Fundació Claror tenen dret en tot moment a accedir les seves dades, rectificar-les, oposar-se al seu tractament o suprimir-les si creu que ja no són necessàries per als fins pels quals van ser recollides. A més, si ho desitja, podrà sol·licitar la portabilitat de les seves dades i limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, podrà revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment. Per a exercir aquests drets podrà posar-se en contacte amb Fundació Claror a través del correu electrònic delegatpd@claror.cat. Així mateix, en cas de no estar satisfet amb la resposta a l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades a través de la seva seu electrònica a www.aepd.es.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate