Array

Qui som?

qui som

Safa Claror és el nom de la secció de bàsquet creada la temporada 1977-1978 per la Fundació Claror i l'Escola Sagrada Família, per a la formació de nois i noies de totes les edats en el món del bàsquet.

La secció aglutina més de 300 nois i noies de totes les edats que, juntament amb el seu entorn familiar i el cos tècnic de l’entitat, suposen una massa social de prop de 1.000 persones que diàriament entrenen i juguen vivint al màxim el món del bàsquet.

La Fundació Claror és una entitat social sense ànim de lucre dedicada a la promoció de l’esport, la salut, la cultura i el lleure per a tothom. La nostra activitat principal és la gestió d’instal·lacions esportives. Actualment en gestionem cinc i aglutinem una massa social de 32.000 abonats i uns 50.000 usuaris.

- CEM Claror, a Gràcia

- CEM Sagrada Família, a l’Eixample

- CEM Marítim, a Ciutat Vella

- CEM Can Caralleu, a Sarrià, cogestionat amb el Centre Excursionista de Catalunya i la Universitat Ramon Llull

- L’Esportiu de Llinars, a Llinars del Vallès, cogestionat amb l’Escola Ginebró.

 

El CEM Claror ofereix tot un seguit de serveis esportius i de salut entre els quals destaca la secció de bàsquet, una de les més grans de Catalunya. Aquesta secció pertany a l’àrea de l’Escola Esportiva, que ofereix diferents itineraris als infants del barri.

Els objectius generals de l’Escola Esportiva són:

- Ensenyar, divertir i educar mitjançant els continguts dels diferents programes Utilitzar l’activitat física i l’esport com a vehicle d’integració social sense discriminacions

- Oferir una educació integral amb diferents disciplines col·lectives i individuals

L’Escola Esportiva s’estructura en dues etapes:

- Etapa d’iniciació esportiva

- Etapa esportiva

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate