Array

Seguiment

Seguiment

Entrenament

S’entrena dos o tres dies per setmana, en funció de les exigències esportives de cada equip. Aquests entrenaments es duen a terme a les instal·lacions del CEM Claror: al pavelló o a les pistes exteriors descobertes d’acord amb la disponibilitat d’espais, el nivell i la categoria dels equips.

En el cas que plogui hi ha un pla especial amb l’objectiu de no suspendre cap sessió d’entrenament.

Competició

Els equips de bàsquet participen en la competició que organitza la Federació Catalana de Bàsquet. Hi ha dos nivells de competició: el preferent, on juguen els millor equips de Catalunya i Andorra i el de promoció, on juguen la resta dels equips.

Els responsables tècnics de la secció són qui decideixen tant la formació dels equips com la categoria on s’inscriu cadascun d’acord amb les seves possibilitats esportives. Els partits es juguen els caps de setmana. En el cas de preferent gairebé no hi ha caps de setmana de descans i els desplaçaments poden ser a qualsevol lloc de Catalunya i d’Andorra. A promoció hi ha algun cap de setmana lliure i els desplaçaments són més curts.

Avaluació

En cada entrenament els tècnics avaluen els jugadors i jugadores. En acabar, sempre que vulgueu els podeu preguntar com ha anat.

A part d’això, al final de la temporada es dóna a tots els alumnes la fitxa de valoració esportiva: una avaluació de l’alumne a nivell tècnic, actitudinal i tàctic.

Revisió mèdica

L’àrea de salut del CEM Claror, cada any, fa revisions mèdiques a tots els jugadors de la secció, a més, aquesta revisió és obligatòriament necessària per a la tramitació de la fitxa federativa.

Mutualitat

Tots els jugadors estan assegurats per a qualsevol dels entrenaments i desplaçaments amb la mútua contractada per a tots els equips federats de la Federació Catalana de Bàsquet.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate