Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

 • La crònica

  Bàsquet Safa Claror | 30 de març, 2017

  Mini masculí A: Conscients de que calia sortir endollats per competir el partit i intentar guanyar-lo, vam fer dos primers quarts molt complets, però els següents dos vam perdre fluïdesa ofensiva i, sobretot, la nostra defensa va patir nombroses faltes de concentració que van permetre al Gavà marxar en el marcador.
   
  Diferència que ja no vam poder escurçar malgrat una segona part força competida.
   
  A seguir treballant!
   
  CB Gavà 05 66 - SAFA 46
   
   
  Junior femení: Amb el Júnior Femení vam anar a visitar la pista de Lluïsos de Gràcia, una pista complicada pel nostre estil de joc. 
   
  Lluïsos va sortir com sempre, amb jugadores petites, lluitadores, apretant, amb accions de jugadores d'un nivell ofensiu individual força interessant.
   
  El primer període acaba amb un resultat favorable de 14-17 pel Claror, mantenint la tònica fins al descans, on en el següent període acabem 14-18. 
   
  Amb la mitja part passada i amb les coses a plantejar parlades, vam tenir uns minuts de caos i desencert on Lluïsos va saber aprofitar-se'n i posar la màgia amb 3 triples gairebé consecutius, portant-nos a cada atac a la línia de tirs lliures sense encert. Vam entrar al darrer període amb un resultat de 46-45 perdent.
   
  Una bona defensa i plantejant alternatives defensives, van convèncer a les nostres jugadores per seguir lluitant tot i la duresa permesa per la dupla arbitral. 
   
  Un triple per part del Claror desprès de rebre dues cistelles fàcils per part de Lluïsos ens van donar ales per creure-hi deixant-les anotar tan sols 6 punts al darrer temps.
   
  Un resultat final de 52-59 ens permet seguir buscant l'objectiu de final de temporada.
   
  Partit que vam poder veure com jugadores en un "mal estat de confiança" van reaparèixer i donant seguretat a l'equip. 
   
  Cal seguir treballant i aconseguir girar la truita del tot a aquestes sensacions negatives que a vegades trobem dins del món de l'esport.
   
  Toquem fusta i esperem recuperar a la Natàlia ben aviat, ja que va ser l'única jugadora que per problemes de genoll no va poder jugar.
   
  CB Lluisos de Gràcia 52 - SAFA 59

GTranslate