Bloc Bàsquet Safa Claror

 • Resultats de la setmana (Equips masculins)

  Bàsquet Safa Claror | 26 de desembre, 2018

 • Resultats de la setmana (Equips femenins)

  Bàsquet Safa Claror | 26 de desembre, 2018

 • Propers partits de bàsquet (Equips femenins)

  Bàsquet Safa Claror | 21 de desembre, 2018

 • Propers partits de bàsquet (Equips masculins)

  Bàsquet Safa Claror | 21 de desembre, 2018

 • El 27, 28 i 29 de desembre torna el Torneig de Bàsquet Safa Claror

  Bàsquet Safa Claror | 18 de desembre, 2018

   
   
  Del 27 al 29 de desembre, els pavellons del Claror Sardenya i Claror Cartagena acolliran el Torneig de Bàsquet Safa Claror en categoria infantil.
   
  El torneig enguany arriba a la vint-i-cinquena edició i la competició es desenvoluparà al llarg de tres dies. Hi participaran deu equips, cinc de masculins i cinc de femenins.
   
  Format de competició del torneig
   
  La competició es desenvoluparà al llarg de tres jornades i els partits es jugaran en dos pavellons per tal de poder acollir tots els enfrontaments dels equips.
   
  El primer dia del torneig, el dijous 27 de desembre, es jugaran simultàniament partits als pavellons del Claror Sardenya i del Claror Cartagena, mentre que el divendres 28 es jugaran els partits de les fases de classificació al pavelló del Claror Sardenya. La tercera jornada de competició, el dissabte 29 de desembre, es desenvoluparà íntegrament al pavelló del Claror Sardenya, on es disputaran les semifinals i la final tant masculina com femenina.
   
  Cartell del torneig
   
  Categoria Femenina: Bàsquet Lluïsos de Gràcia, Club Bàsquet Almeda, Joventut de Badalona i Bàsquet Safa Claror
  Categoria Masculina: Nou Esplugues , Bàsquet Lluïsos de Gràcia, Unió Esportiva Claret, Unió Esportiva Gaudí i Bàsquet Safa Claror
   
  Torneig Equip Total
   
  Dins d’aquesta nova dinàmica del torneig, no ens hem volgut oblidar tampoc, de les persones que es sacrifiquen perquè el nostre club pugui nodrir-se de la seva matèria prima, els pares. Som molt conscients que ells formen part prioritària d’aquest projecte i volem que aquest any no siguin uns simples espectadors. Volem  que per una vegada ho visquin dins de la pista, junt amb els seus fills. Amb aquest propòsit hem  desenvolupat  un torneig paral·lel, on els pares  podran finalment decantar la balança de la victòria cap al seu equip.
   
  L’equip total, que és com hem decidit anomenar aquest torneig paral·lel, neix amb la intenció de promoure el vincle existent entre pares i fills dins del nostre àmbit,  de la millor manera que sabem fer, mitjançant el joc del bàsquet i de la seva part més social i divertida.
   
  En definitiva,  el que et volem desitjar, és que puguis gaudir de tres dies  de bàsquet en estat pur, aquell que ens fa oblidar-nos de tot, adorant cada segon del rellotge, i que aquesta vivència quedi integrada en els nostres esportistes com un record molt valuós dins del seu bagatge basquetbolístic.
   
  Segueix el torneig a les xarxes socials
   
  Farem un seguiment especial del Torneig a TwitterInstagram i Facebook on podràs deixar-hi els teus comentaris i mantenir-te informat sobre les novetats d'aquesta competició. Per fer-ho només has de ser usuari de Twitter, Instagram i Facebook i seguir-nos o seguir del hashtag #safaclaror
   
  Recorda que ara també pots penjar les teves fotos amb el hashtag #safaclaror a Instagram.
   
  Us hi esperem! Molta sort a tots els participants!
   
  Amb la col·laboració de Wala Esports:
   
   
   
   

0 comentaris

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate