Array

Les EIEs o Escoles d’Iniciació Esportiva del Claror Sardenya és el nom que rep el programa d’iniciació a la pràctica esportiva per a infants i joves, i que es desenvolupa dins del marc del Pla de l’Esport en Edat Escolar de la ciutat de Barcelona.

Aquest programa fou creat la temporada 1997 – 1998. I la Fundació Claror, concretament des del Claror Sardenya, gestiona les activitats fora de l'horari lectiu per a tots els nens i nenes del barri i externs que vulguis participar-hi.

Des de les hores ençà el programa ha anat creixent i multiplicant la seva influència tant pel que fa a la diversitat d’activitats, com pel nombre de usuaris i franges horàries d’ocupació.

Les EIEs del Claror Sardenya aglutinen prop de 700 nois i noies a partir de 3 anys, que juntament amb el seu entorn familiar i el cos tècnic de l’entitat, suposen una massa social de prop de 1.200 persones que diàriament gaudeixen i aprenen amb la pràctica esportiva.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate