EIES Sardenya

 • SAR_PRESENTACIÓ EQUIPS SAFA CLAROR 2019 2020

  Blogger Sardenya | 28 de desembre, 2019

  El passat dia 16 d'Octubre vem pressentar als nostres 20 equips de bàsquet de les categories Pre-mini fins a Sènior, tant femenins com masculins. Aquest any serà un gran any, FORÇA SAFA!!!

   

  ÀLBUM FOTOGRÀFIC 

   

   

 • Benvingut al nou bloc d'escoles esportives!

  cristian | 10 de juliol, 2014

  El Claror Sardenya presenta el nou bloc sobre la seva oferta d'escoles d'iniciació esportiva. En aquest espai hi trobaràs tota la informació referent a les activitats que organitzem al Claror durant el curs.
   
  El nou bloc té el propòsit de presentar la informació d'una manera més intuïtiva, simple i atractiva. Els pares i mares hi trobareu notícies, fotogaleries de les activitats que faran els vostres petits. També us podreu descarregar documents en format PDF com ara horaris, etc.
   
  Des del Claror us animem a tots i totes a entrar al bloc de lleure i seguir les evolucions de les vostres filles i fills. I no oblideu que us podeu registrar i rebre al vostre mail les entrades que hi anem publicant per estar puntualment informats de totes les novetats.
   
  Volem que el bloc sigui un punt de trobada entre pares, mares, fills i filles!
   
  Podeu participar-hi activament comentant les entrades! wink

0 comentaris

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate