Array

avui

bloc escola avui

Tot i el gran creixement que al llarg dels anys ha experimentat la Fundació Claror, que actualment gestiona clubs esportius (quatre a Barcelona i un a Llinars del Vallés), mai ha perdut la forta vinculació amb l’Escola.

 

Representació al Patronat

El Patronat de la Fundació Claror és format per deu persones, quatre de les quals estan directament vinculades a l’Escola Sagrada Família: dues persones representen el claustre de mestres, i dues a l’AMPA de l’Escola.

Actualment, formen part del Patronat:

• Miquel Céspedes, en representació del claustre. Ostenta el càrrec de President.

• Dolors Grau, en representació del claustre.

• Sílvia Martínez, en representació de l’AMPA. Ostenta el càrrec de Secretària.

• Francesc Salas, en representació de l’AMPA.

Aquesta presència al Patronat permet que aquestes persones participin directament en els debats i presa de decisions més importants de la Fundació Claror, sigui quina sigui la qüestió a tractar.

 

El Claror Sardenya

El Claror Sardenya és un centre esportiu (CEM Claror) que, des del 1993, pertany a la xarxa d’equipaments esportius de l’Ajuntament de Barcelona i, per tant, s’adapta a les directrius i les normes de gestió dels equipaments públics de la ciutat.

La Fundació Claror en té concedida la gestió per a 50 anys i a tal efecte paga un cànon d’explotació a l’Ajuntament de Barcelona. A més, està subjecte al control de la gestió per part d'una comissió de seguiment constituïda per  l’Institut Barcelona Esport (Ajuntament de Barcelona),  el Districte de Gràcia i la Fundació Claror.

La gestió de centres esportius de titularitat municipal fa possible i reforça l’objectiu de la Fundació Claror de concebre l’esport i l’activitat física com un dret de tota persona al llarg de la seva vida, des d’un plantejament socialment inclusiu, èticament responsable i de compromís amb l’entorn.

 

L'Escola i L'Esportiu 

L'Escola i el Claror compartim la visió sobre els beneficis que l'esport i l'activitat física poden aportar a persones de totes les edats -petits i grans- i en aquest sentit, disposem d'un conveni de col.laboració on es recullen tots els projectes i les sinèrgies entre totes dues entitats. El seguiment del grau d'acompliment i de l'actualització d'aquest conveni es fa per mitjà d'una comissió mixta de seguiment que es reuneix 4 cops a l'any i que està constituïda per:

• Consol Martí, directora de l’Escola

• Sílvia Martínez, membre de l’AMPA

• Oriol Bosch, membre de l’AMPA

 

• Núria Borràs, directora executiva de la Fundació Claror

• Ester Benach, cap de Relacions i compromís social de la Fundació Claror

• Juanjo Zabala, director del Claror Sardenya

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate