• Família, vols conèixer el nou Claror Sardenya?

  ester benach | 25 de setembre, 2014

  Ara és l'hora! Aprofitant la gran transformació que hem dut a terme al Claror Sardenya aquest estiu.. hem programat 3 jornades de portes obertes perquè puguis gaudir de l'experiència de fer activitat física amb nosaltres.
   
  Portes obertes
  Divendres 27 de setembre, dissabte 28 i diumenge 29 de setembre
   
  Condicions molt especials
  Si després de veure i provar el club, decideixes que és moment de cuidar-te, divertir-te, distreure't... t'ajudem a aconseguir-ho!
   
  Per començar, et cuidem la butxaca:
  · Si t'apuntes qualsevol dels dies de portes obertes, et farem una condició molt especial per a l'octubre!
  · Si t'acredites amb el carnet 'Som família de l'Escola' podràs obtar a la Quota familiar Escola Sagrada Família que suposa un 10% de descompte mensual en la quota familiar (i et mantenim la quota fins que el teu fill/a petit faci 25 anys!)
  · I si no t'apuntes en família, tens diverses modalitats acotades a franges horàries per escollir.
   
  Per seguir, et cuidem a tu:
  · Perquè t'ajudarem a assolir qualsevol objectiu que tinguis: perdre pes, tonificar-te, recuperar-te, vitalitzar-te, divertir-te, conèixer gent, preparar-te per a curses... oferint-te un assessorament personalitzat.
  · Perquè si la teva salut ho requereix, tindràs una visita mèdica gratuïta.
   
  Per arrodonir-ho, sortegem un regalet molt familiar!
  · Entre totes les Quotes familiars Escola Sagrada Família donades d'alta entre el 15 i el 30 de setembre, sortejarem 2 packs familiars d'entrades gratuïtes a la Granja D'Aventura Park.
   
  T'esperem a les portes obertes! I pots venir acompanyat d'amics o altres familiars que no vagin a l'Escola!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate