• El 26 d'abril, Súper Festa Claror

  ester benach | 16 d'abril, 2015

  Coincidint amb el darrer dia de la Festa Major del barri, el Claror organitzem una matinal de diumenge amb un munt d'activitats (c/ Marina, entre Provença i Mallorca):

  9 a 10 hores: Cursa Les 5 milles Estrenem aquesta cursa de 8 km per a majors de 18 anys. Inscripcions a www.lamilla.cat

  10 a 12.30h: La milla Fem 30 anys d'aquesta cursa popular, de 1.609 metres, en què les sèries d'edats se succeeixen en intervals de 15 minuts. Oberta a partir dels nascuts/des el 2006.
  Pel que fa a la Milla, les professores d'activitat física ja fa dies que tenen les butlletes d'inscripció i seran les que inscriguin els alumnes. Tingueu present que la inscripció conjunta dels alumnes de l'escola permet obtar al Premi Àlex Garcia. Pel que fa a germans grans i pares, podeu inscriure-us fins les 20 hores del 23 d'abril a www.lamilla.cat

  11 a 14 hores: Masterclass de fitness: a les 11 hores Body balance; a les 12 hores Bodycombat i a les 13 hores Zumba Broadway.
  Us recomanem fer una inscripció gratuïta online fins divendres 24 d'abril a les 14 hores i us emportareu una samarreta,

  9 a 14 hores: Gimcana familiar i solidària: jocs i proves esportius i lúdics per fer en família. A més, coneixereu algunes de les entitats socials amb qui treballem a Claror  i poodreu participar en un sorteig solidari.
   
  I per esmorzar, pomes i entrepans saludables en favor de Can Roger, el menjador social del barri.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate