Bloc Esport Claror

 • Ja tenim a punt l’oferta d’activitats 2018-2019!

  ester benach | 14 de maig, 2018

  Ja podeu consultar les activitats esportives que el Claror Sardenya ofereix el curs vinent en horari extraescolar

  Fixeu-vos que distingim entre aquelles que programa el Claror Sardenya per encàrrec de l’AMPA i les que organitza el Club com qualsevol altre centre esportiu municipal.

  En les primeres, la inscripció és exclusiva per a les famílies de l’Escola. Només si no s’omplen els grups s’ofereixen les vacants a nens i nenes del barri.

  En les segones, la inscripció es fa segons el procediment ordinari del Claror Sardenya, distingint entre abonats i no abonats al club esportiu.

   

  Diferents períodes segons sigui renovació d’activitat o inscripció nova:

  La renovació es produeix per aquells alumnes que ja han cursat l’activitat aquesta temporada.

  Aquesta renovació pot ser automàtica (la fa directament el Claror Sardenya) o requerir d’inscripció per part de la família. En aquest cas, el torn d’aquesta nova inscripció es fa en torn preferent, abans de les inscripcions per a nous alumnes. Les dates estan indicades en cada activitat (consulteu el tríptic o la pàgina d'extraescolars d'aquest bloc)

   

  IMPORTANT! Useu el carnet Escola Sagrada Família - Claror Sardenya

  Per tal de gaudir de les condicions establertes per als alumnes de l’escola, és indispensable que us acrediteu amb el carnet de família de l’escola. Si encara no el teniu demaneu-lo a la secretaria del cole.

0 comentaris

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate