Claror, més que Fitness!

Oriol Bosch, nou President del Patronat de la Fundació Claror

7 de maig, 2018

La Fundació Claror té nou president: es tracta d’Oriol Bosch, enginyer tècnic agrícola i llicenciat en Humanitats, que succeeix en el càrrec a Miquel Céspedes, mestre de l’Escola Sagrada Família, i que deixa el Patronat en tant que exhaurits els vuit anys que, segons els Estatuts de l’entitat, una persona pot romandre al Patronat de la Fundació.

El nou President és Oriol Bosch, representant de l’AMPA de l’Escola Sagrada Família, un dels estaments amb presència al Patronat de la Fundació Claror. Bosch formava part del Patronat des de desembre de 2014, on actualment exercia el càrrec de Secretari. Va ser escollit President per unanimitat en la reunió del Patronat celebrada el dijous 26 d’abril.

Perfil del nou President 

Oriol Bosch, nascut a Sant Esteve Sesrovires fa 50 anys, és casat i té 2 fills. Amb estudis d’Enginyeria Tècnica Agrícola i Llicenciatura d’Humanitats, la seva trajectòria professional ha estat molts anys relacionada amb la formació. Primer la formació contínua al sector agrari, i després i fins a l’actualitat, a la formació teatral i l’organització d’esdeveniments culturals dins l’àmbit penitenciari. Actualment treballa als Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia.

La seva relació amb Claror comença pel seu pas per l’AMPA de l’Escola Sagrada Família, on hi ha participat activament i n’ha exercit la Presidència. Cal recordar que els lligams entre l’escola i Claror són molt estrets, fins al punt que l’escola és en la gènesi de la Fundació Claror.

Els seus reptes: mantenir l’excel·lència al servei de la gent

Oriol Bosch considera que “actualment, la Fundació Claror està al màxim nivell pel que fa a equipaments esportius moderns i professionals especialitzats. Aquest és el nostre repte: mantenir l’excel·lència de les propostes esportives i d’entrenament al servei de la gent, i esmerçar-nos per apropar la pràctica de l’esport a infants i gent gran. Aquest és el nostre principal objectiu com a fundació”.

El nou president considera que haver estat nomenat per a aquest càrrec “és per a mi un repte. La mateixa confiança que el Patronat disposa en mi és la que voldré transmetre a l’equip de professionals. Volem continuar sent fidels al nostre compromís social i impulsar l’activitat de barri. Com a president, espero aportar creativitat i generar confiança, posar en relleu el potencial dels professionals i aportar valor als barris i poblacions on som presents.”

Altres canvis al Patronat

La marxa de Miquel Céspedes com a Patró, a banda de comportar el canvi de Presidència, ha significat també la necessitat que el claustre de mestres de l’Escola Sagrada Família, estament al què representava, hagués de nomenar un nou patró en la seva substitució. En aquest sentit, ha estat escollida com a nova Patrona Laia Simón, actual secretària de l’Escola. Des d’ara, a més, ocuparà el càrrec de Secretària del Patronat.

En Carles Feliu continua com a vice-president i la Dolors Bertran com a vice-secretària.

D’altra banda, cal apuntar que el Patronat ha anomenat Joan Carles Martín com a nou membre del Patronat de la Fundació Can Caralleu Esport, en substitució de Miquel Céspedes.

Així, la composició actual del Patronat de la Fundació Claror queda de la següent manera:

 

càrrec persona estament al que representa
President   Oriol Bosch AMPA Escola Sagrada Família
Vice-president Carles Feliu Socis Abonats
Secretari Laia Simón Claustre Escola Sagrada Família
Vice-secretària Dolors Bertran Treballadors
Vocal Xavier Luri AMPA Escola Sagrada Família
Vocal Sònia Gil Claustre Escola Sagrada Família
Vocal Joan Carles Martín Socis Abonats
Vocal Albert Batalla                 Extern
Vocal Santi Padró Extern
Vocal Silvia Reyes Escorihuela Extern
 

Agraïment a Miquel Céspedes, el President dels anys de la crisi

La Fundació Claror vol fer públic l’agraïment a Miquel Céspedes, per la seva dedicació i aportació durant els 8 anys en què ha estat al Patronat, i des de maig de 2012 exercint el càrrec de President. Uns anys especialment difícils en què l’entitat ha hagut de fer front a les conseqüències de la crisi econòmica i l’aparició de nous actors, com els gimnasos “low cost”, que tant van canviar el panorama del sector del fitness a tot el país.

Fent una ullada al passat, Céspedes recorda que “vaig entrar en el Patronat de la Fundació Claror l’any 2010 i al cap de dos anys la crisi econòmica va posar en perill l’economia. Gràcies a una bona i creativa gestió econòmica, i a la implicació dels treballadors, la situació de la Fundació Claror avui és totalment diferent”.

A banda de les mesures estrictament econòmiques, Céspedes ha estat el President de la Fundació en els anys del seu re-posicionament de marca dels Clubs Claror, de la definició i desplegament de la filosofia “Més que fitness”, de la clara aposta per la Responsabilitat Social Corporativa, del canvi radical dels Clubs Claror en el servei d’atenció als clients, i deixa com a millor llegat del seu mandat la preparació del Marc Estratègic 2018-2020.

Per a Céspedes, el millor d’aquests 8 anys per a la Fundació Claror, des de la seva pers-pectiva presidencial, ha estat “disposar d’una bona Direcció General i el seu equip, i aconseguir la implicació dels treballadors de tots els centres. Tots amb una gran visió per plantejar en vuit anys diferents estratègies que han fet possible arribar a una situació força optimista”.

Des d’un punt de vista personal, l’experiència de presidir la Fundació Claror per a Miquel Céspedes ha significat “descobrir un món diferent (el meu era l’ensenyament), conèixer unes persones que voluntàriament han fet aportacions interessants, ca-dascuna des del seu àmbit de coneixement, i d’una manera desinteressada”.

Moltes gràcies Miquel. Molta sort Oriol!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate