Can Caralleu amb el medi ambient

Setmana de la mobilitat sostenible: activitats Dia sense cotxes i estudi mobilitat

6 de setembre, 2016

Del 16 al 22 de setembre té lloc a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i enguany ens hi sumem amb una iniciativa inèdita als nostres clubs. 
I és que a Can Caralleu durem a terme una anàlisi de la mobilitat entre els abonats, usuaris i treballadors que permetrà veure l'impacte que genera el trànsit al club, ubicat a la falda de la serra de Collserola, i promoure accions per fomentar hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. 
 
L'enquesta es passarà en format online a la base de dades de persones abonades, treballadores així com als membres del CN Kallipolis i el CP Sarrià que usen el Can Caralleu de manera assidua. A més, el 19, 20 i 21 de setembre també es podrà fer l'enquesta de manera presencial al Club.
 
L'enquesta es pot contestar de manera anònima però volem que participar a l'estudi tingui premi! Per això sortegem una bicicleta gentilesa de Probike entre tots els abonats i abonades que responguin i ens deixin les seves dades de contacte.
 
 
22 de setembre: Dia sense cotxes
El dijous és el Dia sense cotxes i per això hem organoitzat dues activitats obertes, a les 11h a Via Augusta amb Plaça Bonanova:
 
- Sessió de Hatha Ioga
- Caminada per parcs i carrers del barri fins a Can Caralleu (i tornar).
 
 
Comptem amb tu!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate