Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Claror, més que fitness

Comença la Setmana de la Mobilitat Sostenible

18 de setembre, 2017

Del 16 al 22 de setembre es duu a terme a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que, en aquesta edició, porta per lema "Mobilitza't per un aire més net".

Durant tota la setmana, entitats i Ajuntaments organitzen activitats per promoure entre la ciutadania nous hàbits de mobilitat en benefici d'un espai públic més verd, confortable i menys contaminat.

La principal manera d'aconseguir-ho és desplaçant-se a peu, bicicleta o transport públic; la qual cosa afavoreix el medi ambient però també la nostra salut, ja que millorarem la qualitat de l'aire que respirem, la qualitat acústica del nostre entorn i, a més, farem exercici diàriament.

Us animem a visitar el web de la Setmana, a implicar-vos amb la mobilitat sostenible i a gaudir al màxim de les activitats programades!

GTranslate