La Fundació Can Caralleu Esport es fusiona amb la Fundació Claror

19 de desembre, 2019

Us comuniquem que, amb efectes 1 de gener de 2020, la Fundació Can Caralleu Esport (actual entitat gestora del CEM Can Caralleu) quedarà integrada en la Fundació Privada Claror, culminant un procés de fusió per absorció.
 
La Fundació Claror, entitat gestora de centres esportius municipals a Barcelona i a altres ciutats, ha estat vinculada des del 1999 a Can Caralleu, doncs des de l’inici de l’activitat del centre esportiu ha estat l’entitat encarregada de dirigir la gestió d’aquest complex esportiu. Aquesta fusió representa el pas últim i natural d’integració d’ambdues entitats.
 
La fusió no comporta cap tipus de modificació del servei, de l’equip de persones, contractuals ni de preus i queda completament garantida la continuïtat del projecte esportiu i social que venim fent fins ara.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate