Arriba la 'CastaWeen' a Can Caralleu! Participa en les activitats més especials de la Castanyada i Halloween

22 d'octubre, 2019

Els dies 29 i 30 d'octubre, a Can Caralleu celebrem la setmana de Halloween i de la Castanyada amb unes activitats molt especials. 
Vine i apunta't al 'Repte terrorífic' a la Sala de Fitness, amb el que pots guanyar un pack EP, i descobreix les classes d'Aigua Fitness de por, Zumba Zombie i Spin It ambientades en Halloween. 
 
 
COM PARTICIPAR AL REPTE TERRORÍFIC?
 
Aquest repte consisteix en fer 50 jumping jacks + 40 squats sumo + 30 abdominals crunch + 20 burpees + 10 flexions en el menor temps possible. Uneix-te a la prova i comparteix la teva marca personal a través d'Instagram amb l'etiqueta #CastaWeenCanCaralleu i mostra als teus amics del que ets capaç. La persona que ho faci amb menys temps s'endurà un pack de dues sessions d'entrenament personal valorat en 59 euros. Tenim dos premis, un per la categoria masculina i un altre per la femenina. 
 
 
 
HORARIS ACTIVITATS ESPECIALS
 
Dimarts 29
 
Repte terrorífic a la Sala de Fitness. Participa i guanya un pack EP!
Spin it* 7:15h, 14:30h i 20:15h
Aigua Fitness de por* 10h
Zumba Zombie* 8:30h i 18h
 
Dimecres 30
 
Repte terrorífic a la Sala de Fitness. Participa i guanya un pack EP!
 
      *Agafa tiquet al tòtem de reserva.
 
CONCURS INSTAGRAM
 
Durant aquells dies fes-te una foto al photocall de recepció i comparteix-la a Instagram amb l'etiqueta #CastaWeenCanCaralleu. Participa-hi i guanya 1 mes gratis!
 
Viu un novembre de por! 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate