Claror Marítim, l'únic club a Barcelona amb fitness i spa de mar

Revoluciona't aquest estiu amb activitats mai vistes al Claror Marítim!

4 de juliol, 2018

Volem que passis un estiu inoblidable, amb activitats mai vistes al club!

Volem que passis un estiu inoblidable, amb activitats mai vistes al club!

Activitat completa que combina la Marxa Nòrdica, seguida d’un Aiguagim i  nalitzant amb un Circuit de Talassoteràpia per relaxar el cos. La millor activitat per gaudir de l’entorn i el millor spa de mar.
A partir de 16 anys.
 
Millora la teva tècnica de patinatge mentre practiques
diferents exercicis davant el mar. A partir de 16 anys.
 
Vols iniciar-te al running? Ara és el moment. Es parteix des d’un nivell bàsic amb l’objectiu de millorar la resistència aeròbica amb una correcta tècnica de carrera.
A partir de 16 anys.
 
Passeja pel litoral  ns al Fòrum, banya’t mar en dins, mira la costa des del mar i torna en vaixell. Amb la col·laboració de l'Escola Port.
A partir de 12 anys. Abonat 10€ | No abonat 20€
 
Banana Marítim (pagament)
Seràs capaç de resistir la gran velocitat de la “Banana Marítim” sense caure? Vine sol o acompanyat dels teus amics i gaudeix d’aquesta refrescant experiència, del sol i del mar. Amb la col·laboració de l'Escola Port.
A partir de 12 anys.
Abonat 6€ | No abonat 12€
 
Navega per veure Barcelona des del mar, observa el litoral i banya’t mar en dins. Amb la col·laboració de l'Escola Port.
A partir de 12 anys. Abonat 10€ | No abonat 20€
 
Consulta tots els horaris a la graella d'activitats!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate