Can Caralleu, millorem per a tu!

Comencen les obres d'ampliació de l'aparcament de Can Caralleu

28 d'octubre, 2019

Aquest novembre començaran les obres d'ampliació de l'aparcament d'abonats i abonades de Can Caralleu, que passarà de les 30 actuals a 46 places, un augment del 50%, i que tindran una mida de 2,5x5 metres.

L'aparcament actual estarà en ús durant les obres, que no afectaran pràcticament a l'ús de les places actuals, excepte en algun moment puntual.

Les obres consistiran en guanyar i buidar terreny del talús de la zona est de l'aparcament actual. La finalització de les obres està prevista per finals de desembre, per tant estrenarem el nou any amb més places disponibles.

El sistema de pagament i preu es mantindran com fins ara, excepte la pujada anual de l'IPC.

Aquestes obres suposen la primera fase de les grans obres de remodelació que milloraran el club durant el 2020, després de les quals gaudiràs d'un club absolutament renovat, reordenat i ampliat, amb nous i moderns espais i més d’activitats incloses a la quota, sense cap increment de cost en l’abonament.

Està previst que la segona fase comenci a principis d'any i ben aviat tindrem disponible la informació.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate