Can Caralleu amb el medi ambient

Park(ing) Day a Can Caralleu el 20 setembre, per la mobilitat sostenible

6 de setembre, 2019

Del 16 al 22 de setembre se celebra la vintena edició de la Setmana Europea de la Mobilitat,  i entitats i ajuntaments organitzen activitats per promoure entre la ciutadania nous hàbits de mobilitat en benefici d'un espai públic més verd, confortable i menys contaminat.

La principal manera d'aconseguir-ho és desplaçant-se a peu, en patinet, en bicicleta o en transport públic. Fer-ho no només afavoreix el medi ambient si no també la nostra salut, ja que millorarem la qualitat de l'aire que respirem, la qualitat acústica del nostre entorn i farem exercici diàriament. I no menys important: serà un estalvi de temps i també per la nostra butxaca!

Park(ing) Day
Una de les inciatives és el Park(ing Day, el divendres 20 de setembre, quan entitats i ciutadania ocupen espais d'aparcament públic, per reivindicar un model de ciutat centrat en els persones i en el medi ambient. Podeu trobar més informació al web del Park(ing) Day.

A Can Caralleu 'ocuparem' la zona d'aparcament de motos a l'entrada del club, que es convertirà en una zona verda on farem diverses activitats, de 9 a 21h.

Prova un patinet elèctric amb E-Twow
Els amics d'E-Twow et deixen un patinet elèctric perquè experimentis els desplaçament per la ciutat. A més, si te'l vols comprar, t'ofereixen el 10% de descompte especial, posan el codi 'CanCaralleu' al seu web www.etwow.es.
Quan el provis no el podràs deixar!Calcularem la teva petjada de carboni  per desplaçament terrestre
Apropa't i calcularem les emissions de carboni que fas en els teus desplaçaments diaris i et donarem consells per reduir la teva petjada.

També hi haurà un espai on trobareu consells per reduïr la petjada de carboni i activitats infantils.


Participa a la 2a Volta ciclista a Sarrià el dissabte 21 de setembre
L'Associació de veïns de Sarrià i Sarrià respira organitzen la 2a Volta Ciclista a Sarrià, amb la col.laboració de Can Caralleu,
La distància a recórrer són 4km i la sortida serà a les 10h a la Llosa de sarrià (Via Augusta- Passeig Bonanova). Les inscripcions les pots fer al web www.avsarria.cat, i recollir el dorsal el mateix dia a partir de les 10.30h a la sortida.
El preu és de 2€ i inclou un obsequi i un refrigeri.


Vols compartir vehicle per venir a fer esport a Can Caralleu? Fes_edit, moure't costa poquíssim!
La iniciativa Fes_edit consisteix en posar en contacte (via telèfon mòbil amb app i/o web) persones que fan una ruta similar per tal que la facin plegades. Es tracta d'un sistema dinàmic que permet fer consultes a temps real, entrar modificacions d'última hora i, fins i tot, fer el seguiment de la posició del conductor o del passatger a través del GPS. Per altra banda, incorpora un sistema de valoració intel·ligent que dóna confiança i seguretat a l'hora de compartir un viatge.
Dona't d'alta de forma gratuïta al web Fes_edit, posa't com a conductor o passatger, i comença a moure't de manera més sostenible, compartint cotxe amb altres usuaris.
Si som molts podrem crear la comunitat Can Caralleu!


 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate