Afectacions per la renovació de la gespa a les pistes de tennis i pàdel

20 de desembre, 2019

El CEM Can Caralleu renovarà aquest mes de gener la gespa de les pistes de tennis i pàdel. Les obres de renovació s'iniciaran dimecres 8 de gener i tindran una durada aproximada de 4 setmanes. Durant aquest període el club disposarà només de dues pistes de tennis en comptes de 3. Això, a banda d'afectar a la disponibilitat de lloguers de pista implicarà l'anul·lació de la Lliga de Tennis durant el mes de gener, i que durant dues setmanes els alumnes d'escoles esportives i cursets de tennis hauran de compartir pista, tot i que la ratio professor/alumne no variarà.
 
Pel que fa a les pistes de pàdel, les obres significaran disposar d'una pista menys (5 en comptes de 6). En aquest cas, no afectarà a classes ni a la Lliga, però sí a una reducció de pistes de lloguer.
 
Treballem per a millorar el club. Preguem disculpeu les molèsties.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate