Experiències

Oncoswim, una travessa per mar solidària

22 d'agost, 2018

Els integrants de l'equip de Can Caralleu, ens expliquen la seva experiència personal i esportiva en la travessa solidària Oncoswim, en la que han participat per segona vegada.

Els integrants de l'equip de Can Caralleu, ens expliquen la seva experiència personal i esportiva en la travessa solidària Oncoswim, en la que han participat per segona vegada.
L'equip format per treballadors i amics de Can Caralleu va recaptar els 500€ necessaris per participar-hi, organitzant activitats esportives solidàries, amb la col·laboració del club. Tota la recaptació d'aquesta travessa és en favor de l'Oncolliga i va destinada a la investigació del càncer de mama triple negatiu.

Pau: L’Oncoswim és una prova que forma part de l’Oncolliga, és una travessa d’aigües obertes solidària i tot el que es recapta va per la investigació del càncer de mama triple negatiu.

Ens va motivar que aquí Can Caralleu vam veure que hi havia un equip que anava a la Trailwalker i nosaltres que som d’aquàtiques, el Marc, el Jorge, l’Oriol i jo vam buscar si hi havia alguna cosa semblant d’aigües obertes.

Jorge: L’Oncoswim és una travessa en aigües obertes de 30 km i la dificultat està en enfrontar mentalment els 30 km però el més xulo és que ho fem per equips. Es pot fer individual i cada persona fer els 30 km, o bé, fer el que vam fer en la primera i la segona edició que va ser combinar i anar-nos tornant.

L’Oncoswim surt des del port de l’Estartit, anem cap a les Illes Medes, d’allà anem a les Illes Formigues i reculem cap a Calella de Palafrugell, que és on acaba la prova.

Marc: El fet d’anar amb equips i portar una barca de suport, t’ajuda a l’hora de fer relleus a descansar sobre la barca, on portàvem l’avituallament, la nostra beguda i tot el que necessitàvem per la prova.

Jo la primera edició no la vaig poder acabar perquè a l’hora de pujar a la barca et mareges, canvies de plans i em vaig haver de retirar. El fet de fer una segona edició, va ser per un repte personal de poder-la acabar, cosa que vaig poder fer gràcies als meus companys, que em van ajudar durant tot l’any a preparar-la.

Ho recomanaríem a tots aquells que els agrada nedar en aigües obertes i en equip, perquè és una cosa que no és individual sinó que t’has ajudar amb els teus companys per poder acabar-la, i això és alguna cosa que t’ajuda a créixer com a persona perquè aprens de tots.

Repetirem perquè ha sigut una experiència molt bona aquestes dues edicions i en volem fer una tercera per poder intentar fer els 30 km tots alhora.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate