Claror, més que Fitness!

Per Sant Jordi els Clubs Claror som punt de venda d'unes roses ben especials

11 d'abril, 2019

Per Sant Jordi, els Clubs Claror som punt de venda d'unes roses ben especials, amb les quals podem ajudar a millorar la qualitat de vida de persones en situació més vulnerable.

Enguany, n'hem escollit de dos models diferents per tal d'adaptar-nos al màxim a la butxaca de cadascú i també per ampliar al màxim la col·laboració.

Segons el Club podeu comprar la rosa de l'Associació de Discapacitats físics d'Osona (rosa ADFO) i la feta pel Centre Especial de Treball Apunts, de la Fundació Joia (rosa Joia), que dóna oportunitats a persones que pateixen un trastorn de salut mental.

La rosa ADFO surt a 3 euros i la podeu trobar als clubs Claror Sardenya, Cartagena, Marítim, L'Esportiu de Llinars i l'EAS Taradell.

La rosa Joia surt a 6 euros i la podeu trobar a Claror Sardenya, Marítim, l'Esportiu de Llinars, Can Caralleu i als poliesportius Francesc Calvet, Salvador Gimeno i club de tennis de Sant Joan Despí.

Feliç dia de Sant Jordi! 
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate