Fundació Can Caralleu Esport


Preàmbul

El 22 de desembre de 1998 el Ple Municipal de l’Ajuntament de Barcelona va atorgar per unanimitat la gestió del Complex Esportiu de Can Caralleu al projecte presentat conjuntament pel Centre Excursionista de Catalunya, la Fundació Claror i la Universitat Ramon Llull.

El 24 de març naixia una nova entitat amb personalitat jurídica pròpia formada per aquestes tres entitats amb l’objectiu de gestionar el centre esportiu, en règim de concessió, per als 35 anys següents. L’Associació d’entitats per a la gestió de Can Caralleu ha estat una entitat sense ànim de lucre destinant tots els recursos econòmics a les millores del propi centre.

L’any 2014, un cop superats els primers 15 anys de gestió i amb el projecte de gestió consolidat, les tres entitats decidiren van voler fer un pas més enllà i fer que el projecte superes l’interès inicial de les tres entitats i esdevingués un projecte d’interès general. Així, decidiren transformar la seva associació en una Fundació. La Fundació Can Caralleu Esport fou constituïda, per transformació, el 23 de desembre del 2014.

Aquesta nova Fundació comparteix l’esperit i l’estil de gestió de la Fundació Claror, l’entitat a la qual des dels seus inicis se li encarregà la gestió de l’equipament esportiu.

Objecte

a) La potenciació, promoció, foment, pràctica (federada i de lleure) i l’ensenyament de l’esport i l’activitat esportiva en les seves diferents manifestacions sota el principi d’esport per a tothom, juntament amb les activitats d’esplai i de lleure i complementàries de l’objecte anterior.

b) La realització de serveis de salut i d’assistència sanitària per a completar l’objecte anterior.

c) Les activitats de caire cultural i assistencial i les relacionades amb la cooperació i solidaritat amb entitats o projectes de caràcter social i no lucratiu.

 

 

 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate