Benvingut a MyWellness: tota la teva activitat física en una sola app

A Can Caralleu estem apostant per la digitalització dels serveis que t’oferim i per això et presentem l’app Mywellness. Mywellness et permet tenir el teu programa d’entrenament personalitzat i l'assoliment dels teus objectius, tant a la sala de fitness com amb l’activitat física que fas en altres espais esportius i fora del club, i tot això resumit en una sola aplicació.

També et permet la comunicació online amb el teu tècnic i amb la resta de membres de Can Caralleu.

Com i on utilitzar MyWellness?

A la sala de fitness pots registrar-te a l'entrar als tòtems o a qualsevol màquina, mitjançant el teu telèfon mòbil o la teva polsera intel·ligent, i accediràs al teu programa d’entrenament personalitzat o crear els teus exercicis.

Tot el que facis a les màquines quedarà registrat en la teva fitxa d’usuari MyWellness, i podràs anar acumulant ‘moves’, que són una unitat de mesura de l’activitat física.

També podràs desafiar a altres usuaris de la sala, per exemple en un recorregut virtual i veure qui fa millor temps.

I si encara no tens el teu Pla d’entrenament personal, demana’l al teu tècnic i t’ajudarà assolir els teus objectius.

En altres espais esportius i fora del club pots registrar la teva activitat mitjançant altres dispositius i aplicacions, que envien directament les dades al teu usuari de Mywellness, com Fitbit, Garmin, Polar, RunKeeper, Strava, Swimtag, Mapmy Fitness, Myfitnesspal i Withings.

També pots introduir manualment altres moments d’activitat física, com la natació, un partit de pàdel, etc.

Així tindràs tota la teva activitat física acumulada en una sola App.

 

Com descarregar l'App MyWellness?

Aquí tens els links per descarregar-la tant per a Android (Google Play) com per a IOS (App Store).

També pots registrat-te al Mywellness Cloud en la versió escriptori per ordinador a www.mywellness.com

Cal que introdueixis el mateix correu electrònic que ens vas indicar quan et vas inscriure a Can Caralleu. Si no ens vas facilitar cap correu, passa't per recepció a donar-lo i l’introduirem a la teva fitxa d’abonat, així també estaràs al dia de tot el que passa al teu club.

De moment està disponible en castellà, però sabem de bona font que aquesta app incorporarà ben aviat el català ;).

 

Polsera intel·ligent

Tenim disponibles unes polseres intel·ligents que podràs fer servir tant per registrar la teva activitat física a la sala, com per entrar al club. Amb aquesta polsera no caldrà que portis el teu smartphone mentre entrenes a la sala de fitness.

Si disposes de la polsera taronja d'accés al club, vine a recepció i te la canviarem per una d’aquestes, fins el 31 de març. Si no en disposes pot comprar a una polsera intel·ligent al preu promocional de 10€ (15€ preu habitual).

 

Acumula 'moves'

Els 'moves' són una unitat de mesura de la quantitat d’activitat física que fas diàriament. Acumular ‘moves’ et permet saber com vas cada setmana i posar-te objectius individuals.

Des del club també et plantejarem participar en reptes col·laboratius per sumar ‘moves’ per equips i per club, alguns dels quals són a nivell mundial i amb un component solidari.

 

A partir d'ara, revoluciona el teu entrenament!

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate