Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Política de privacitat i protecció de dades

Fundació Claror, actua com a responsable del tractament per a la prestació de serveis d’activitats esportives que es realitzen als centres i esdeveniments esportius:
Claror Sardenya, C/Sardenya 333. 08025 - Barcelona
Claror Cartagena, C/Cartagena 231-239. 08013 - Barcelona
Claror Marítim, Passeig Marítim 33. 08003 - Barcelona
Fundació Can Caralleu Esport, C/ Esports 2-8. 08017 - Barcelona
Llinarsport SL, Avda Pau Casals 281-283. 08450 - Llinars del Vallés (Barcelona)
 
Fundació Claror, com a responsable del tractament, garanteix un nivell adequat i coherent de protecció de les persones físiques en allò que respecte a les seves dades personals, objecte de tractament per l’empresa, d’acord amb el Reglament general de protecció de dades (2016/679). Només es tracten les dades personals amb plena responsabilitat i lleialment, i d’acord amb les bases jurídiques que permeten la licitud del tractament.
 
Informació addicional sobre protecció de dades 
Responsable del tractament
Identitat: Fundació Claror
CIF: G59080259
Direcció postal: C/ Sardenya 337, entresòl. 08025 - Barcelona
Telèfon: 93.476.13.92
Correu electrònic: delegatpd@claror.cat
 
Finalitats del tractament de les dades i conservació
En Fundació Claror tractem la informació que ens facilitat com a usuari del centre a fi de gestionar la seva alta com a client del centre i mantenir la relació contractual i de prestació de serveis; així com per informar-lo de qüestions relacionades amb la seva alta o enviar-li altres comunicacions relacionades amb les activitats i serveis de la Fundació Claror que puguin ser del seu interès.
 
Les dades d'abonats i cursetistes es conservaran durant el manteniment del vincle contractual amb el client i per evitar duplicitat de gestions davant de noves sol·licituds de reingrés tres mesos després de la baixa. Després sols estaran disponibles quan puguin exigir-se responsabilitats d’acord amb la legislació vigent mercantil i fiscal.  
 
Legitimació per al tractament de les dades
La base legal per al tractament de les seves dades és la contractació efectuada quan s’inscriu presencialment o través de la nostra web.
 
Destinataris de les seves dades
Les seves dades només es comunicarien a tercers en el cas d’existir una obligació legal o en el cas que ho hagués acceptat explícitament.
 
Drets dels interessats
Les persones titulars de les dades tractades per Fundació Claror tenen dret en tot moment a accedir les seves dades, rectificar-los, oposar-se al seu tractament o suprimir-los si creu que ja no són necessaris per als fins pels quals van ser recollits. A més, si ho desitja, podrà sol·licitar la portabilitat de les seves dades i limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, podrà revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment. 
 
Per a exercir aquests drets podrà posar-se en contacte amb Fundació Claror a través del correu electrònic delegatpd@claror.cat. Així mateix, en cas de no estar satisfet amb la resposta a l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades a través de la seva seu electrònica a www.aepd.es. 

 

GTranslate