Farem Roda de pàdel per a nivells diferents durant els divendres de juliol!

6 de juliol, 2012

L'Esportiu de Llinars organitzarà rodes de pàdel per a diferents nivells durant el mes de juliol. Els amants del pàdel podran gaudir d'aquest esport durant tres hores sense pausa disputant partits al millor de cinc jocs.

Així doncs, els divendres 6 i 20 de juliol de 18 a 21 hores se'n faran per al nivell d'iniciació/mitjà. Els divendres 13 i 27 de juliol serà el torn de les rodes per al nivell mitjà/alt que també es faran de 18 a 21 hores. Els grups s'establiran per nivells. S'hi podrà participar tant si es té parella per jugar com si no. Es disputaran partits al millor de cinc jocs.

Aquesta activitat va adreçada a majors de 16 anys. Per participar-hi cal tramitar setmanalment la inscripció a la recepció del centre (de dilluns a dijous). El preu serà de 5 euros setmanals per a abonats i de 9 euros setmanals per a no abonats.

Vine a jugar!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate