Curs d'iniciació al Beach Tennis tots els dimarts i dijous del 17 al 26 de juliol

22 de juny, 2012

El CEM Marítim i l'Associació de Beach Tennis Catalunya (ABTCat) organitzen durant el mes de juliol un curs d'iniciació al Beach Tennis per a totes aquelles persones que vulguin començar a practicar aquest esport i el vulguin conèixer una mica més. A partir de dimarts 17 de juliol i fins al 26 de juliol, durant tots els dimarts i dijous de la setmana, els tècnics de l'Associació Beach Tennis Catalunya impartiran classes d'aquest esport, que es realitzaran a la platja del Somorrostro (Barceloneta) de 19 a 20.30 hores.

Aquest curs va adreçat a abonats majors de 16 anys dels centres gestionats per la Fundació Claror (CEM Claror, CEM Sagrada Família, CEM Marítim, CEM Can Caralleu i l'Esportiu de Llinars) i també està obert a no abonats. El preu del curs és de 28 euros per als abonats dels cinc centres i de 35 euros per a no abonats. Per participar-hi cal inscriure's prèviament a la recepció del CEM Marítim.

Si et ve de gust iniciar-te en el Beach Tennis, no t'ho pensis i apunta't al curs!

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate