Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Claror Cartagena, el teu club de fitness de l'Eixample

Planifica't l'entrenament d'spining! Aquí tens les sessions que farem aquesta setmana

15 de gener, 2018

Per aconseguir un resultat òptim, és important planificar bé l'entrenament d'spining, combinar diverses sessions i donar al cos temps per a la recuperació. Aquí tens la planificació d'aquesta setmana, amb la descripció de cada tipus de sessió:
 
 
DESCRIPCIÓ DE LES SESSIONS:
· Videoclip: Classe de spining amb imatges de videoclips musicals. No podràs parar!
· Recuperació: recuperació activa després de sessions dures, fàcil inici després de lesions i/o patologies. Millora la salut en general. Augmenta el reg sanguini al múscul i prevé les contractures musculars.
· Base Aeròbica: millora el metabolisme dels greixos i ajuda a construir una bona base aeròbica. Esport salut: T.A., colesterol, estrès, osteoporosi, etc. Bon entrenament per a principiants i per atots els nivells de fitness.
· Capacitat aeròbica: desenvolupament del sistema cardiovascular. Incrementa la potència aeròbica i el llindar anaeròbic, i el rendiment esportiu. Millora la resistència muscular en etapes de muntanya.
· Fartlek: sessió molt similar a la base aeròbica i capacitat aeròbica, ja que combina les dues zones de treball durant la sessió.
· Intervàlica extensiva: increment del llindar anaeròbic, augment del metabolisme i dels dipòsits de glucogen.
· Intervàlica intensiva: increment de la tolerància al lactat, del volum sistòlic i del Vo2 Max.
· Competició: increment del llindar anaeròbic, augment de la tolerància al lactat i millora del ritme real de competició.
 

GTranslate