Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Claror Cartagena, el teu club de fitness de l'Eixample

Ja pots consultar les sessions d'spining d'aquesta setmana!

8 de gener, 2018

Per aconseguir un resultat òptim, és important planificar bé l'entrenament d'spining, combinar diverses sessions i donar al cos temps per a la recuperació. Aquí tens la planificació del 15 al 21 de gener, amb la descripció de cada tipus de sessió:
 
 
 
DESCRIPCIÓ DE LES SESSIONS:
· Videoclip: Classe de spining amb imatges de videoclips musicals. No podràs parar!
· Recuperació: recuperació activa després de sessions dures, fàcil inici després de lesions i/o patologies. Millora la salut en general. Augmenta el reg sanguini al múscul i prevé les contractures musculars.
· Base Aeròbica: millora el metabolisme dels greixos i ajuda a construir una bona base aeròbica. Esport salut: T.A., colesterol, estrès, osteoporosi, etc. Bon entrenament per a principiants i per atots els nivells de fitness.
· Capacitat aeròbica: desenvolupament del sistema cardiovascular. Incrementa la potència aeròbica i el llindar anaeròbic, i el rendiment esportiu. Millora la resistència muscular en etapes de muntanya.
· Fartlek: sessió molt similar a la base aeròbica i capacitat aeròbica, ja que combina les dues zones de treball durant la sessió.
· Intervàlica extensiva: increment del llindar anaeròbic, augment del metabolisme i dels dipòsits de glucogen.
· Intervàlica intensiva: increment de la tolerància al lactat, del volum sistòlic i del Vo2 Max.
· Competició: increment del llindar anaeròbic, augment de la tolerància al lactat i millora del ritme real de competició.
 

GTranslate