Claror Cartagena, el teu club de fitness de l'Eixample

Forma el teu equip i participa als 1ers Jocs de primavera Carthago

5 de març, 2019

El 20 de març arriben els 1ers Jocs de Primavera Carthago del Claror Cartagena! Una competició per equips mixtes de 3 persones on posaràs a prova la teva agilitat, força i velocitat.

1ers Jocs de primavera Carthago

20 de març a les 20.30h
A la pista exterior, sala de fitness i sala gran
Equips mixtes de 3 persones
Inscripciones gratuïtes a recepció
 
La competició consta de 3 proves:
 
Primera prova
Els tres integrants de l’equip heu de posar a prova la vostra força i resistència realitzant una piràmide de 15 sèries de carregades i burpees. A la sèrie 1 fareu: 1 carregada + 1 burpee; a la sèrie 2: 2 carregada + 2 burpees, i així successivament fins a arribar a la sèrie 15.
Els homes amb 10 kg a cada costat i les dones amb 5 kg a cada costat.
 
Segona prova
Aquesta prova es basa en un entrenament funcional de força i resistència amb 3 exercicis on l’equip haurà d’arribar a un nombre de repeticions totals el més aviat possible. S'hauran de realitzar 30 dominades, 90 repeticions de Jumping Jack i una carrera contínua a la pista exterior.
 
Tercera prova
Els 3 integrants de l’equip han de realitzar una volta sencera al circuit Carthago amb l’objectiu d’acabar el més aviat possible.
 
Com et pots preparar?
Et recomanem entrenar-te amb activitats com el Bodypump, Grit, Carthago, l’Spining i realitzar treballs de força a la sala de fitness centrats en el CORE, l'esquena i les cames.
 
T'apuntes al repte?

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate