Claror Cartagena, més que fitness!

Suma't a la tarda d'energia del Claror Cartagena!

7 de juny, 2019

El dimecres 19 de juny, en el marc de la Setmana de l'Energia, organitzem una tarda d'activitats molt sostenibles al Claror Cartagena per a totes les edats i ben variades.

El dimecres 19 de juny, en el marc de la Setmana de l'Energia, organitzem una tarda d'activitats molt sostenibles al Claror Cartagena. Per a totes les edats i ben variades:

· 18h: Visita guiada al cor del Claror Cartagena: us ensenyarem com treballem la sostenibilitat i l'eficiència energètica amb tallers pràctics durant el recorregut.
· 18h: Racó de contes dinamitzat per als petits i petites
· 19h: Ballem amb energia! Màsterclass de zumba per a tothom

Inscriu-te gratis a la recepció del Claror Cartagena, escrivint a esportistescompromesos@claror.cat o registrant-te aquí.

L'activitat la coorganitzem amb l'Aula ambiental Sagrada família, la Biblioteca Sagrada Família - Josep Maria Ainaud de Lasarte i La Fàbrica del Sol.
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate