Claror Cartagena, el teu club de fitness de l'Eixample

Troba l'equilibri entre el cos i la ment amb el Taitxí i el Ioga

21 de novembre, 2019

Una bona forma de complementar el teu entrenament és amb les disciplines que treballen les dimensions cos i ment, com el Ioga i el Taitxí. 

Una bona forma de complementar el teu entrenament és amb les disciplines que treballen les dimensions cos i ment, com el Ioga i el Taitxí. Al Claror Cartagena, t'oferim cursets de les 2 activitats d'octubre a juny i en diferents horaris perquè triïs el que més s'adapti a tu.
 
Ioga
Tècniques i postures corporals orientades a assolir el benestar físic i psíquic. La respiració i la meditació completen una activitat recomanable a totes aquelles persones que vulguin relaxar-se i ser més conscients de sí mateixes, per mitjà del moviment.
 
Dissabtes de 10 a 11.30h 
Dilluns i dimecres de 19.15 a 20.10h
Dilluns i dimecres de 20.15 a 21.10h
Dimarts i dijous de 20.30 a 21.20h
Dimarts i dijous de 21.30 a 22.20h
 
Més informació aquí
 
 
Taitxí
Gimnàstica psicofísica que, mitjançant moviments suaus, lents i circulars, desenvolupa els conceptes bàsics de la respiració, la concentració, la relaxació, l’equilibri i la coordinació.
 
Dilluns i dimecres de 7.30 a 8.30h 
Dissabtes de 9.00 a 10.00h
 
Més informació aquí
 
Si encara no t'hi has inscrit, vine a la recepció del club!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate