Claror Cartagena, el teu club de fitness de l'Eixample

Vine a les màsters especials i obertes a tothom del 19 de desembre!

12 de desembre, 2019

El dijous 19 de desembre vine al Claror Cartagena a les màsters solidàries i obertes a tothom amb les teus amics o família!

Per participar-hi només has de fer una inscripció solidària a la recepció del club i portar una joguina nova que destinarem a la Campanya de la Creu Roja Joventut, Cap nen sense joguina.

Open Day al Claror Cartagena

Màster Spinning
De 19 a 20.45h
Amb el Marcos, la Lidia i la Cristina

Màster Zumba
De 20.15 a 21.15h
Amb el Michael

Inscriu-te a la recepció del club!

Si vols més informació sobre la Campanya de la Creu Roja Joventut, aquí t'ho expliquem: 

Un any més, i ja en són 7, els Clubs Claror donem suport a la campanya de Creu Roja Joventut perquè aquestes Festes cap infant de Catalunya es quedi sense una joguina. Tan se val si fan carta o no.

Al nostre país milers d'infants viuen en situació de greu vulnerabilitat i volem ajudar els Reis Mags perquè també passin per les seves cases.

Així doncs, sota el lema "Els seus Drets en Joc", recollim joguines als nostres clubs des del 2 fins al 15 de desembre. Si t'hi animes, tingues present que les joguines han de ser noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate