Claror Cartagena, el teu club familiar de l'Eixample

Apunta't al 22è Torneig de futbol 3x3 infantil!

16 de gener, 2020

El proper 16 de febrer a partir de les 9h celebrem el 22è Torneig Infantil de Futbol 3x3 al Pavelló del Claror Cartagena.
 
El torneig va adreçat a nens i nenes de 3r a 6è de primària i als alumnes de l'Escola d'Iniciació Esportiva de Futbol sala del Claror Cartagena.
 
Sistema de competició
 
Hi ha 2 categories:
- Maximinis (nascuts el 2010 i 2011)
- Supergrans (nascuts el 2008 i 2009)

S’accepten 8 equips per cada categoria distribuïts en dos grups de quatre per tal de fer una lligueta de tots contra tots, semifinals creuades i finals.
 
Els equips poden ser mixtes i formats per un mínim de 5 i un màxim de 7 jugadors.
La durada dels partits serà d'entre 8 i 12 minuts.
 
Objectiu
L’objectiu del Torneig és promoure l’esport tant des del punt de vista competitiu com pedagògic i social, així doncs, la direcció del club demana als participants directes o indirectes la màxima col·laboració i respecte envers la resta de participants, seguidors, la instal·lació i per a les persones que vetllen perquè aquest torneig transcorri amb la normalitat i esportivitat que tots desitgem.
 
Inscripcions
Obertes fins al 7 de febrer
A la recepció del Claror Cartagena
Preu de 3,5€ que inclou l'assegurança mèdica i un petit obsequi
Cal adjuntar fotocòpia del llibre de família o DNI.En cas d’estar competint la temporada vigent al CEEB, només caldrà presentar la fitxa d’esportista segellada.
 
Us hi esperem!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate