Claror, més que fitness!

Apunta't ja a la Claror Fitness Fest! Gaudeix d'un gran esdeveniment davant del mar!

19 de juliol, 2018

Els Clubs Claror engeguem el curs amb una gran festa! Dissabte 29 de setembre t'esperem al Claror Marítim amb activitats, concursos, circuits guiats i molta diversió!

Els Clubs Claror engeguem el curs amb una gran festa! Dissabte 29 de setembre t'esperem al Claror Maritim amb activitats, concursos, circuits guiats i tota la diversió a la Claror Fitness Fest 2018! Pren nota de tot el que podràs fer:
 
Màster Zumba vs Sh'bam
A la Platja Somorrostro | 18h
 
Màster Spining
A la Plaça Darwin | 18.30h
 
Circuits Talassa i Spa Marítim
Al Claror Marítim | de 17 a 20h
 
Portes obertes al club
Durant tot el dia
 
Com et prepararàs la Claror Fitness Fest?
Participa al concurs online! Penja una foto a Facebook i Instagram amb el #ClarorFitnessFest i guanya un mes gratis al Claror Marítim. 
 
Projecte solidari
La inscripció a les activitats de la Claror Fitness Fest anirà destinada a EntreNosaltres, un projecte comunitari de La Barceloneta, impulsat per una xarxa d’associacions i serveis públics, que té com a objectiu informar i promoure la reflexió i el debat al voltant de les addiccions, per tal de poder treballar la prevenció i, al mateix temps, orientar i donar suport als addictes i als seus familiars.
 
 
No hi faltis, serà un gran esdeveniment a l'aire lliure davant del mar! 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate