Claror, més que Fitness!

Engeguem Claror a Casa

20 de març, 2020

Els Clubs Claror i Llinarsport ens sumem a les iniciatives online per tal d’ajudar als nostres abonats/des, i als que no, a mantenir-vos actius i informats al llarg dels dies de confinament

A causa de la situació provocada per l’expansió del Coronavirus, i a fi de garantir la màxima seguretat de la ciutadania, els Clubs Claror (Claror Sardenya, Claror Cartagena, Claror Marítim i Claror Can Caralleu) i L’Esportiu de Llinars romandran tancats els propers dies.

Però tot i tenir el gimnàs tancat no volem que deixeu d’entrenar, és per això, que hem creat una iniciativa per acompanyar-vos a tota la família al llarg d’aquests dies de confinament.

Amb la iniciativa "Claror a Casa" us aproparem un munt de classes dirigides online, recursos, consells i entrenaments perquè no perdeu la forma i us mantingueu actius i saludables al llarg d’aquestes setmanes.

Què hi trobareu a "Claror a Casa"?

Activitats dirigides virtuals a través del nostre perfil d'Instagram @claroracasa

Cada dia, de dilluns a divendres, us oferirem 4 classes dirigides de la mà dels nostres tècnics de fitness. Teniu un munt d’activitats diferents, i també per fer en família. El cap de setmana no us perdeu les classes de la franja matinal. 

Consulteu els horaris de la setmana. Segueix-nos ja a @claroracasa

I si no et pots connectar a l'hora de les classes en directe , no pateixis! Pots veure els vídeos que anem penjant al nostre canal de Youtube i fer-les quan tu vulguis. Recorda que pots veure-les al mòbil, a la pantalla de l'ordinador o en una Smart TV.

Pla d’Entrenament Diari

Cada dia compartirem amb vosaltres un pla d’entrenament específic perquè no perdeu el ritme aquests dies que hem d’estar a casa. Hi podreu accedir a les xarxes socials o a través del newsletter que enviarem cada matí a tots els abonats/des. 

#RepteClaror

Penjarem reptes de fitness als nostres perfils de les xarxes socials. Els reptes consistiran en fer les repeticions de l’exercici que et proposem en 30”. T’hi atreveixes?

Si et graves i penges el repte al teu perfil de Instagram amb el #RepteClaror entrareu al sorteig d’un fantàstic premi per gaudir quan tornem a la normalitat.

Consells d’Alimentació

Així mateix, rebràs consells per mantenir una dieta saludable i aprofitar per elaborar noves receptes més sanes per a tota la família.

Al llarg d'aquests dies també compartirem amb vosaltres tots aquells consells i experiències que ens puguin ser útils per passar millor el confinament.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate