Can Caralleu, promocionem l'esport escolar!

Cinc-cents nens i nenes participen a la XI Cursa escolar de Sarrià-Sant Gervasi

15 de novembre, 2019

Els infants han fet un recorregut de 2,5 quilòmetres des de la plaça Sarrià fins a l’arribada al camp de futbol de Can Caralleu
 
Aquest divendres 15 de novembre s'ha celebrat la XI Cursa Escolar de Sarrià-Sant Gervasi amb el punt de sortida a la Plaça de Sarrià i d'arribada al camp de futbol de Can Caralleu, passant per una de les zones més emblemàtiques de Barcelona, com és el Parc del Castell de l’Oreneta. Una cursa organitzada pel CEM Can Caralleu de 2,5 quilòmetres per a nens i nenes de 6è de primària de les escoles del barri de Sarrià.
 
Nou són els centres que hi han participat, concretament el Escola Dolors Monserdà Santapau, Escola Padre Damian, l'Escola Lys, l'Escola Orlandai, l'Escola Pia Balmes, l'Escola Tàber, Escola BetàniaPatmos, Escola Costa i Llobera i la Zürich Schule, amb un total de 500 alumnes inscrits/es. 
 
Les baixes temperatures no han estat un impediment perquè els més grans de l'educació primària gaudeixin de l’esport pels carrers del barri de Sarrià. 
 
Can Caralleu, conscienciant als més joves
 
Els 500 participants a la cursa escolar de Sarrià han rebut al finalitzar la prova un bidonet d’obsequi, i una poma gentilesa de Bonpreu, seguint amb la campanya 'Plàstic zero' i educant els hàbits dels infants.
Per acabar, entre tots hem fet les lletres de la Marató de TV3 per a conscienciar-los de la necessitat de col.laborar amb les malalties minoritàries. 
 
La missió última de la Fundació Can Caralleu Esport és contribuir, des de l'esport, la salut i el lleure a millorar la qualitat de vida de les persones al llarg de la seva vida.
La Fundació Can Caralleu Esport promou i presta serveis esportius de qualitat des d'un plantejament socialment inclusiu (esport per a tothom), èticament responsable i de compromís amb l'entorn.
 
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate