Claror, més que Fitness!

Vols participar a la Barcelona Magic Line?

21 de febrer, 2020

L'1 de març se celebra la Barcelona Magic Line, una caminada solidària organitzada per Sant Joan de Déu amb l'objectiu d'aconseguir fons per finançar molts dels seus projectes socials, i també, d'altres entitats.

https://www.magiclinesjd.org/ca/barcelona

Des de la primera edició fa set anys en som padrins amb una aportació econòmica per ajudar-los a organitzar aquest esdeveniment amb qui compartim tants valors:  companyerisme, solidaritat, activitat física, natura, família...

Aquest any enfortim encara més els vincles perquè Claror ens encarreguem de dinamitzar el punt de sortida del recorregut de 10 km amb activitats que ajudin a escalfar l'ambient dels equips participants.

Córrer per compromís

A banda de passar-ho d'allò més bé gaudint de la Magic Line, els equips (entre 5 i 20 persones) han d'implicar-se en l'obtenció de fons. L'Obra Social de Sant Joan de Déu dóna moltes facilitats, i en tot cas, si participeu amb nom Claror, rebreu tot el nostre suport. D'idees segur que no ens en falten.

Si tens equip i vols participar amb nom Claror o no tens quòrum per muntar-ne un, pots enviar un mail a esportistescompromesos@claror.cat i t'ajudarem!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate