Claror Marítim, el teu gimnàs a la Barceloneta

Participa a la revitalitzant passejada camí del Fòrum

7 de desembre, 2018

Vine amb nosaltres a fer una sortida de marxa nòrdica el dimecres 19 de desembre, a les 10.30h. Anirem al Fòrum, una bona excusa per fer exercici en equip i a l'aire lliure!

Vine amb nosaltres a fer una sortida de marxa nòrdica el dimecres 19 de desembre, a les 10.30h. Anirem al Fòrum, una bona excusa per fer exercici en equip i a l'aire lliure!

És una activitat gratuïta i només per abonats del Claror Marítim. Això sí, cal reservar plaça prèviament al t'otem de reserva d'activitats 'Esdeveniments'.

Què és la caminada nòrdica?
Del nord d’Europa ens arriba la marxa nòrdica. Es tracta d'un esport de resistència que consisteix en caminar i córrer amb la tècnica de l’esquí de fons clàssic utilitzant uns pals específics. L’aprenentatge és molt ràpid i, alhora, la sensació de cansament durant la pràctica és molt baixa. La tècnica bàsica consisteix a caminar de forma natural, amb les espatlles relaxades, els bastons a prop del cos, impulsar el bastó per darrere la línia de la pelvis i recolzar el peu des del taló fins als dits.

Cal vestir roba còmoda que permeti amplitud de moviments de cames i braços, paravent, calçat lleuger i flexible amb una bona sola, pals de nòrdic i aigua.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate