Can Caralleu, més que fitness

Campionat de Pàdel Solidari per recaptar fons per l'Oncoswim, dissabte 6 d'abril

27 de març, 2019

Aquesta temporada dediquem tots els Campionats de Pàdel de Can Caralleu a recollir fons en favor d'entitats socials.

Aquesta temporada dediquem tots els Campionats de Pàdel de Can Caralleu a recollir fons en favor d'entitats socials.

El proper dissabte 6 d'abril serà en favor de la travessa solidària Oncoswim 2019, a través de l'equip 'Can Caralleu' que hi participarà.

L'Oncoswim està organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer i el Club Natació RadikalSwim i proposa un doble repte: un esportiu i un solidari. L'esportiu és una travessa de 30km, en equips de 4 nedadors, de l’Estartit a Calella, i el repte solidari és que per participar-hi cal aconseguir donatius per un import mínim de 500 euros. Un equip format per treballadors i amics de Can Caralleu (Clàudia Oller, Jorge Guzman, Pau Blasco i Marc Cabistany) han participat en les dues edicions anteriors i tenen moltes ganes de fer-ho una tercera vegada.
Si vols conèixer aquest projecte, visita el seu web aquí.

Propera cita 25 de maig: Pàdel per a la discapacitat intel·lectual
L'Associació esportiva BCN és una entitat que fomenta el desenvolupament i pràctica continuada de l’activitat física i esportiva de les persones amb discapacitat intel·lectual, i ho fa als espais esportius de Can Caralleu. Els fons recollits aniran destinats a la compra de nou material esportiu.
Si voleu conèixer el seu projecte a fons, cliqueu aquí.

T'hi apuntes?

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate