l'equip

Marc

tècnic de fitness i entrenador personal

"Quan pensis en deixar-ho, recorda per què vas començar"

Em dedico a guiar, orientar i assessorar els abonats a la sala de fitness. I dinamitzo classes dirigides, com l’spining o els steps. Sóc tècnic en animació d’activitats físiques i esportives. També ofereixo sessions d’Entrenador Personal. Com a responsable de l’Escola Esportiva Municipal, sóc l’encarregat de coordinar les activitats d’aquesta àrea. Ara curso el grau en Ciències de l’activitat física i l’esport a l’INEFC Barcelona.

 

També practico molt d’esport fora de la feina: jugo a bàsquet, futbol i, a vegades, també a pàdel. A l’estiu tinc cita fixa amb el surf i a l’hivern amb l’esquí. M’agrada tenir a prop tant la platja com la muntanya. La meva fórmula ideal pel cap de setmana és quedar amb els amics per veure el Barça mentre ens mengem unes pizzes.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate