Comunicat de la Fundació Claror

La Fundació Claror reafirma el seu suport al model educatiu de l'escola catalana

7 de desembre, 2012

La Fundació Claror expressa el seu rebuig a la proposta de reforma educativa presentada pel Ministeri d’Educació espanyol entenent que atempta a la llengua catalana així com al model d’immersió lingüística que ha demostrat ser un model integrador, que no separa els infants i joves per la seva llengua d’origen i que ajuda a construir una societat més cohesionada, democràtica i lliure.

 
La defensa del model lingüístic de Catalunya per part de la Fundació Claror respon al seu esperit fundacional que ha tingut com a referent la defensa de la catalanitat des dels seus orígens.
 
En defensa d’aquests principis el setembre de 2011, la Fundació Claror es va adherir al manifest proposat pel col·lectiu ‘Somescola.cat’ en defensa del model educatiu de l’escola catalana.
 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate