CEM Can Caralleu - Activitats incloses en la quota

Un munt d'activitats incloses en la quota per provar i triar!

15 d'octubre, 2012

La graella d’activitats és una oferta exclusiva per als abonats i està inclosa en la quota d’abonament al centre, sigui quina sigui la modalitat.

Dirigides per un tècnic esportiu, les activitats estan organitzades per franges horàries i ofereixen més de 150 sessions setmanals.

N’hi ha de diversos tipus i intensitats per a que puguis combinar-les i fer-te la teva pròpia graella. Les activitats aeròbiques són totes d’intensitat mitjana-alta, on la novetat és l’indoor walking. Altres són de tonificació, com el tono pump, una divertida combinació de treballs aeròbics amb exercicis amb peses. Altres són les activitats aquàtiques, com l’aiguafitness o l’aiguapilates; o de condicionament físic, com les curses de fons. I, finalment, les de caràcter més suau, com ara l’exitós Pilates o les sessions d’estiraments.

Aquesta temporada la graella s’ha reforçat amb més sessions d’indoor walking, un nou ioga divendres i els diumenges sessions d’spining i tonificació

Només has de consultar la graella al centre o al web i anar-hi preparat per començar!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate