CEM Can Caralleu - Activitats a l'aire lliure

Revitalitza't amb la sortida de marxa nòrdica del 13/11

9 de novembre, 2012

Vine amb nosaltres a fer una revitalitzant sortida de marxa nòrdica el dimarts 13 de novembre de 10.30 a 13.30 hores. Sortirem des de Can Caralleu, passarem per la carretera de les Aigües, la Font del Rector, la Font del Ferro i tornarem de nou a Can Caralleu per la carretera de les Aigües.

Aquesta activitat va adreçada a persones majors de 18 anys i es requereix una condició física mitja. Els abonats a Can Caralleu hauran de pagar un dipòsit de 5 euros que es retornarà al finalitzar l'activitat. Els no abonats hauran de pagar 5 euros.

Què és la caminada nòrdica?
Del nord d’Europa ens arriba la marxa nòrdica, consistent a caminar i córrer amb la tècnica de l’esquí de fons clàssic utilitzant uns pals específics. L’aprenentatge és molt ràpid i, alhora, la sensació de cansament durant la pràctica és molt baixa. La tècnica bàsica consisteix a caminar de forma natural, amb les espatlles relaxades, els bastons a prop del cos, impulsar el bastó per darrere la línia de la pelvis i recolzar el peu des del taló fins als dits.

Cal vestir roba còmoda que permeti amplitud de moviments de cames i braços, paravent, calçat lleuger i flexible amb una bona sola, pals de nòrdic i aigua.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate