20% de descompte en les teves compres a La Roca Village del 25 de maig al 2 de juny

16 de maig, 2012

Del 25 de maig al 2 de juny La Roca Village ofereix un 20% de descompte addicional sobre el preu outlet de la temporada primavera - estiu 2012.

La Roca Village reuneix més de cent botigues de marques nacionals i internacionals de prestigi que ofereixen les seves col·leccions de temporades anteriors amb descomptes de fins al 60% durant tot l'any.

Ubicat en un atractiu escenari de poble a l'aire lliure, la Roca Village disposa de restaurants i botigues de marques de moda femenina i masculina, com també roba infantil i botigues d'articles de la llar i d'estil de vida.

Els membres del Claror Club que vulguin gaudir d'aquest descompte han de descarregar-se la invitació que s'adjunta al final de la pàgina, presentar-la a la Recepció del Village juntament amb el carnet i recollir el Passi VIP amb un 20% de descompte addicional. Aquest descompte no és acumulable a d’altres promocions. Només és vàlid a les botigues que participen a la promoció. La invitació és vàlida per persona.

MÉS INFORMACIÓ

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate